Persoonlijk financieel advies in Barneveld;
met een plan jouw financiële doelen realiseren

Wat zijn jouw dromen, doelen en ambities voor later? Hoe zorg je ervoor dat er genoeg geld is om jouw plannen te realiseren?

 

Onze tip is om hiervoor een financieel plan op te stellen. Dit helpt je om jouw doelen financieel te realiseren. De acties die je hiervoor kan nemen, brengen wij helder voor je in kaart. Daarbij houden we ook rekening met wat er gebeurt als er onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden, zoals vroegtijdig overlijden of arbeidsongeschiktheid. In jouw financieel plan kun je bijvoorbeeld rekening houden met een verzekering voor deze situaties.

 

Kortom, met een financieel plan zorg je ervoor dat je op koers blijft om jouw doelen te bereiken en heb je financiële zekerheid voor de toekomst.

Beeldmerk

Waarom financieel advies via Henk van der Velden?

Persoonlijk

Wij nemen de tijd om jouw financiële doelen te begrijpen en een plan op te stellen om deze te bereiken. Zo kunnen wij een op maat gemaakt advies geven dat precies past bij jouw unieke omstandigheden en doelen.

Kwaliteit

Onze adviseurs zijn deskundig en hebben ruime ervaring in financieel advies. Zij beschikken over de juiste kennis en expertise om jou te voorzien van kwalitatieve adviezen.

We houden je op de hoogte

Wij helpen jou om je financiële doelen te bereiken en houden je op de hoogte van ontwikkelingen die van belang kunnen zijn voor jouw financiële situatie.

Up-to-date

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de financiële wereld en passen deze kennis toe in ons advies.

Gemakkelijk bereikbaar

Wij zijn toegankelijk en altijd bereikbaar voor jouw vragen. Of het nu gaat om een simpele vraag of een uitgebreide adviessessie, wij staan altijd voor je klaar.

100% onafhankelijk

Wij zijn onafhankelijk en hebben geen enkele verplichting om producten van een bepaalde aanbieder te adviseren. Wij geven jou altijd het beste advies, passend bij jouw situatie.

EFA

Wij zijn Erkend Financieel Adviseur

Adviseurs die zich Erkend Financieel Adviseur mogen noemen hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.

Beeldmerk

Klanten over Henk van der Velden

Beeldmerk

Kennis maken?

Ontdek hoe wij jou kunnen helpen met persoonlijk advies op maat voor de best mogelijke resultaten voor jou en je financiële situatie. Geen ingewikkeld gedoe, maar een betrouwbare partner die het beste voor jou en je portemonnee zoekt.