Bedrijfsverzekeringen afsluiten in Barneveld?
Wij helpen je bij het maken van de beste keuze, zodat je bedrijf
altijd voortgezet kan worden.

Als ondernemer lever je niet alleen diensten of producten, maar jouw bedrijf kan ook fungeren als jouw pensioen, het inkomen van jouw werknemers en de financiële zekerheid voor jouw gezin. Misschien wel allemaal tegelijkertijd!

Stel je eens voor dat er een ramp gebeurt die de realisatie van jouw doelen in gevaar brengt en zelfs de toekomst van jouw bedrijf bedreigt. Gelukkig kun je de meeste risico’s uitstekend verzekeren, maar het is wel belangrijk om te weten dat verzekeraars altijd kleine lettertjes en uitzonderingen hebben.

Wij helpen je bij het maken van de beste keuze uit het enorme aanbod, waardoor jij je volledig kunt richten op jouw onderneming.
Beeldmerk

Waarom bedrijfsverzekeringen afsluiten via
Henk van der Velden?

Continuïteit voor jouw bedrijf

We zorgen ervoor dat jouw risico's beheerd worden en dat je goed verzekerd bent.

Dit betekent dat je bedrijf onder alle omstandigheden voortgezet kan worden, zelfs als er vervelende en onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden, zoals bijvoorbeeld een grote brand.

100% onafhankelijk

Als onafhankelijke adviseur zijn wij volledig vrij om je de beste opties aan te bieden, zonder enige verplichting om producten van een specifieke aanbieder aan te bevelen.

Op deze manier kunnen wij je objectief en eerlijk adviseren, zodat je verzekerd bent van het beste aanbod voor jouw bedrijf.

Service

We bieden je persoonlijke service en ondersteuning.

We regelen alles rondom jouw bedrijfsverzekeringen en we helpen je met het treffen van effectieve preventiemaatregelen om schade te voorkomen.

Maatwerk

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en bieden daarom op maat gemaakte adviezen die aansluiten op de specifieke behoeften en risico's van jouw bedrijf.

Gemakkelijk bereikbaar

Wij zijn toegankelijk en altijd bereikbaar voor jouw vragen. Of het nu gaat om een simpele vraag of een uitgebreide adviessessie, wij staan altijd voor je klaar.

Hulp bij schade

Wij staan klaar om je te helpen bij het afhandelen van schade en we zorgen ervoor dat je de dekking krijgt waar je recht op hebt.

Schade voorkomen

Naast het adviseren van de juiste verzekeringen, nemen we ook ruim de tijd om te bespreken welke organisatorische- en preventiemaatregelen voor jouw bedrijf van toepassing zijn om schade te voorkomen.

 

Dat is niet alleen van belang voor de veiligheid en continuïteit van jouw bedrijf, maar kan ook leiden tot een verlaging van de premie van verzekeringen.

Beeldmerk

Klanten over Henk van der Velden

Beeldmerk

Kennis maken?

Ontdek hoe wij jou kunnen helpen met persoonlijk advies op maat voor de best mogelijke resultaten voor jou en je financiële situatie. Geen ingewikkeld gedoe, maar een betrouwbare partner die het beste voor jou en je portemonnee zoekt.